ЗОРА е добро позната и е една од првите компании за сателитска опрема која е на пазарот повеќе од 20 години. Основана во 1990 како компанија со главна дејност, проектирање, производство и изведување на телевизиски дистрибуирани системи и решенија.
ЗОРА е компанија регистрирана со Законот за трговија на Р. Македонија, со седиште во Охрид на ул.15 Корпус 2А и ЕДБ:МК4020002131493

Нудиме познати марки на сателитски ресивери и комплетни сателитски системи, кабелска опрема, високо квалитетни FTP и коаксијални кабли, оптички кабли, опрема за оптички пренос на информации, одобрени од странски и домашни партнери.

 

 

 

 

 

Нашето мото е висок квалитет, а ниска цена!

---------------------------------------------------------------------

 

ОТВОРЕН НОВ ПРОДАЖЕН САЛОН

НА ЗОРА ВО СКОПЈЕ

 

 

 

Поради проширување на нашите бизнис интереси како и нашата заложба да бидеме поблиску до нашите соработници на ден 05.09.2012 отворивме нов продажен салон на ЗОРА ДОО во Скопје.

Продажниот салон се наоѓа на ул.Иво Лола Рибар бр. 70, лок.17 и 18.
Ве очекуваме во модерно опремениот салон да ги искусите придобивките од најновата сателитска и кабелска технологија.