29 Производи
1 2 3 4 5 6

Фиксен атенуатор за засилувач и оптички нод

Производот е достапен по нарачка поради специфичните карактеристики и големини. Ве молиме специфицирајте ја Вашата нарачка на: info@zora.com.mk

повеќе

12.50 ден.

0.20 еур.

Фиксен еквилајзер за засилувач и оптички нод

Производот е достапен по нарачка поради специфичните карактеристики и големини. Ве молиме специфицирајте ја Вашата нарачка на: info@zora.com.mk

повеќе

18.50 ден.

0.30 еур.

Fiber optic adapter SC/PC

SC/PC
Low insertion loss
High stability and reliability
Good changeability
Good repeatability

повеќе

185.00 ден.

3.00 еур.

Fiber optic adapter SC/APC

SC/APC
Low insertion loss
High stability and reliability
Good changeability
Good repeatability

повеќе

185.00 ден.

3.00 еур.

Pigtail SC/APC

Pigtail SC/APC

повеќе

185.00 ден.

3.00 еур.

1 2 3 4 5 6