** Janë të nevojshme për fusha
*
*
*
*
*
*
*
*
Njoftim: Ne kemi marrë seriozisht tuaj private.Të gjitha detajet dhe informacionet që ju kanë dhënë për ne janë pranuar proffesionallysipas privacy policy tonë.
Takim arange një

Ohrid, Macedonia

Adresa: 15-ti Korpus 2A

Telefoni / Fax: +389 46 263 115

Mobile +389 76 42 52 31, ЕДБ:МК4020002131493

E-mail


Orët e punës:

E hënë - E shtunë

GMT+1 | 08:00 - 20:00


Harta e lokacionit

Printo Map (PDF, 404.47 KB) Google Map Foto Location

Skopje, Macedonia

Adresa: Ivo Lola Ribar no.70, locale 17&18

Telefoni / Fax: +389 2 613 90 09

Mobile +389 75 44 22 71

E-mail


Orët e punës:

E hënë - E premte

GMT+1 | 09:00 - 17:00


Harta e lokacionit

Printo Map (PDF, 2396.46 KB) Google Map Foto Location