Доколку имате потреба од брз одговор на Вашите барања, слободно можете да не контактирате и да поразговараме
за решението што можеме да Ви го понудиме.

Кликнете на иконата во десниот долен агол и почнете разговор со еден од нашите техничари. Кликнете за разговор. Исто така за сите корисници на Скајп услугите, додадете го нашиот контакт во Вашата листа на контакти и започнете разговор со еден од нашите техничари. Skype име: zora_ohrid

Со Почит,
Тимот на ЗОРА ДОО