Вашата нарачка ( 1 од 4)

Нарачај

Прегледај нарачка

Плати

Отпечати фактура

Количина: Котур (305м)

Бренд: CommSpace

Категорија: FTP/LAN кабли

Залиха: Има

Рејтинг: 1 2 3 4 5

Начини на испорака Гаранција

6100.00 ден.

99.50 еур.

Нарачај

CommSpace High Quality FTP5e-M Cu-Lan cable Превземи спецификација


0.51mm BC+0.93mm HDPE+1/0.40mm CCA Drain Wire+Polyester

+Al Foil+6.30±0.20mm

PVC Jacket+1.20mm Messenger

Нарачај