Вашата нарачка ( 1 од 4)

Нарачај

Прегледај нарачка

Плати

Отпечати фактура

Количина: Пар.

Бренд: Z-Tronik

Категорија: Пасивна опрема

Залиха: По нарачка

Рејтинг: 1 2 3 4 5

Начини на испорака Гаранција

0.00 ден.

0.00 еур.

Нарачај

Надворешен тап WFZ-817 B


  • Half-Pass
  • 5-1000MHz
  • Insertion loss ≤ 4.0dB
  • Reverse isolation ≥ 34dB
  • Return loss ≥ 16dB

Нарачај