Вашата нарачка ( 1 од 4)

Нарачај

Прегледај нарачка

Плати

Отпечати фактура

Количина: Пар.

Бренд: Zora

Категорија: Пасивна опрема

Залиха: По нарачка

Рејтинг: 1 2 3 4 5

Начини на испорака Гаранција

492.00 ден.

8.00 еур.

Нарачај

Надворешен тап WFZ-216 B


  • 5-1000MHz
  • Insertion loss ≤ 2.5dB
  • Reverse isolation ≥ 26dB
  • Return loss ≥ 16dB

Нарачај