Вашата нарачка ( 1 од 4)

Нарачај

Прегледај нарачка

Плати

Отпечати фактура

Количина: Пар.

Бренд: Z-Tronik

Категорија: Пасивна опрема

Залиха: По нарачка

Рејтинг: 1 2 3 4 5

Начини на испорака Гаранција

77.00 ден.

1.25 еур.

Нарачај

Внатрешен Тап Т-318 (3way-18dB)


  • 5-1000MHz
  • Insertion loss ≤ 2.0dB
  • Reverse isolation ≥ 25dB
  • Isolation ≥ 22dB
  • Return loss ≥ 16dB

Нарачај