Вашата нарачка ( 1 од 4)

Нарачај

Прегледај нарачка

Плати

Отпечати фактура

Количина: Пар.

Бренд: Z-Tronik

Категорија: Пасивна опрема

Залиха: По нарачка

Рејтинг: 1 2 3 4 5

Начини на испорака Гаранција

0.00 ден.

0.00 еур.

Нарачај

Внатрешен Тап Т-308 (3way-8dB)


  • 5-1000MHz
  • Insertion loss ≤ 4.2dB
  • Reverse isolation ≥ 21dB
  • Isolation ≥ 22dB
  • Return loss ≥ 16dB

Нарачај