Вашата нарачка ( 1 од 4)

Нарачај

Прегледај нарачка

Плати

Отпечати фактура

Количина: Пар.

Бренд: Z-Tronik

Категорија: Пасивна опрема

Залиха: По нарачка

Рејтинг: 1 2 3 4 5

Начини на испорака Гаранција

461.00 ден.

7.50 еур.

Нарачај

Надворешен сплитер WFP-204 B


  • 5-1000MHz
  • Distribution loss ≤ 5.5dB
  • Isolation ≥ 22dB
  • Return loss ≥ 16dB

Нарачај