Вашата нарачка ( 1 од 4)

Нарачај

Прегледај нарачка

Плати

Отпечати фактура

Количина: Пар.

Бренд: Z-Tronik

Категорија: Пасивна опрема

Залиха: По нарачка

Рејтинг: 1 2 3 4 5

Начини на испорака Гаранција

123.00 ден.

2.00 еур.

Нарачај

Внатрешен Сплитер S-4 DS со 4 излези


  • 5-1000 MHz
  • RFI>110dB
  • all ports DC blocked

Нарачај