Вашата нарачка ( 1 од 4)

Нарачај

Прегледај нарачка

Плати

Отпечати фактура

Количина: Пар.

Бренд: Z-Tronik

Категорија: Пасивна опрема

Залиха: Има

Рејтинг: 1 2 3 4 5

Начини на испорака Гаранција

92.00 ден.

1.50 еур.

Нарачај

Внатрешен Сплитер S-3 DS со 3 излези


  • 5-1000 MHz, RFI>110dB, all ports DC blocked

Нарачај