Вашата нарачка ( 1 од 4)

Нарачај

Прегледај нарачка

Плати

Отпечати фактура

Количина: Пар.

Бренд: Z-Tronik

Категорија: Конектори и Алатки

Залиха: По нарачка

Рејтинг: 1 2 3 4 5

Начини на испорака Гаранција

920.00 ден.

15.00 еур.

Нарачај

Алатка за кримп конектори


  • Crimping tool

Нарачај