Вашата нарачка ( 1 од 4)

Нарачај

Прегледај нарачка

Плати

Отпечати фактура

Количина: Пар.

Бренд: Zora

Категорија: Разно

Залиха: Има

Рејтинг: 1 2 3 4 5

Начини на испорака Гаранција

430.00 ден.

7.00 еур.

Нарачај

DiSEqC свич 1/4


  • 4*1 DISEQC 2.0 SWITCH,
  • FREQUENCY RANGE:950-2400MHz,
  • INSERTION LOSS :3dB,
  • POWER PASSING  :500mA Max

Нарачај